079-8888888 info@idealmatch.nl

Airconditioning / koelmonteur – Gorichem

 

Introductie

Voor een dynamische en innovatieve opdrachtgever zoeken wij een allround airconditioning / koelmonteur die in de buitendienst gaat werken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een allround koudetechnisch bedrijf dat zich voornamelijk richt op het werken met kwalitatief hoge merken op het gebied van klimaat- en koeltechniek. Zij werken o.a. met koel- en vriescellen, datacenterkoeling, IJswaterproductie, splitinstallaties, VRF systemen en schaatsbanen.

Functie

Als airconditioningmonteur ga je koel- en klimaatinstallaties monteren, je coördineert montageactiviteiten op het project, je gaat de installaties in bedrijf stellen en voert onderhoud en reparaties uit.

Functie eisen

Je bent in bezit van je F-gassen, VCA diploma en je rijbewijs. Je hebt kennis en ervaring met airconditioning en bent in staat om zelfstandig montageactiviteiten en onderhoudswerkzaamheden te coördineren en uit te voeren. Je hebt affiniteit met de besturing en regeltechniek rond HVAC en je bent klantgericht en flexibel.

Aanbod

Je gaat werken in een dynamisch werkkring waar je je verder kunt ontwikkelen. Tevens bied de opdrachtgever je een goed salaris, goede secundaire voorwaarden en een leuke werksfeer!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888.

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur