079-8888888 info@idealmatch.nl

Mechanisch monteur, Reza

Reza is zeer gedreven, stressbestendig en kan goed onder druk presteren. Zijn collega’s omschrijven hem als een teamplayer die streeft naar kwaliteit in zijn werk. Hij is nauwkeurig, accuraat en een 9 tot 5 mentaliteit kent hij niet. Tevens gewerkt als voorman (B) steenfabriek en monteur operator massa machines. Onderhoud van machines en ondersteuning geven aan de voorman (ploegleider). Daarvoor is hij 3 jaar werkzaam geweest als allround monteur, constructiebankwerker, lasser, mallenmaker, hydrauliekmonteur en elektricien.

Bekijk de gehele CV van Reza (kandidaat 9837)!

Allround instrumentmaker / CNC draaier fijnmechanica, Elinde

Elinde is een gepassioneerde instrumentmaker die haar mannetje staat in het (mannen) wereldje met ruime werkervaring van meer dan 11 jaar welke zij heeft opgedaan bij meerdere bedrijven. Conventioneel draai- en freeswerk is haar sterke punt maar haar ambitie ligt bij CNC. Elinde is enthousiast, verantwoordelijk, precies en gedisciplineerd. Zij is een aanpakker, gemotiveerd en leergierig. Van 2010 t/m 2013 is zij actief geweest in het onderwijs aan de Leidse Instrumentmakersschool (LIS), waar zij young professionals de kneepjes van het vak bijbracht. Zij is in die jaren niet stil blijven zitten en heeft naast haar werkzaamheden een certificaat behaald voor draad-vonkeroderen. Dit na 3 jaar met veel plezier te hebben gedaan, heeft zij besloten om zich toch verder te ontwikkelen in het bedrijfsleven. Zo heeft zij bij haar huidige werkgever MAZATROL  programmering geleerd.

Bekijk de gehele CV van Elinde (kandidaat 25820)!

Fijnmechanisch bankwerker / draaier frezer, John

De werkzaamheden van John zijn o.a.: het maken van verschillend onderdelen, soms prototypen draaien (conventioneel en CNC) en frezen haas frees machine (conventioneel en CNC) en teach-in. Het maken van verschillende onderdelen, soms prototypen draaien (conventioneel en CNC) en frezen (conventioneel en CNC) en teach-in. Vooral draaiwerk maar ook het maken van hulpstukken, frezen en assembleren van het eindproduct CNC en conventioneel draaien en frezen, slijpen en honen. Het maken van tussenplaten tussen de motor en de versnellingsbak. Het aanpassen van assen van elektrische motors voor speciale bestellingen. Enkel kleine series of stukwerk. Onderhouden en aanpassing van progressieponsmachines. Het maken van mallen en aanpassen van oude mallen. Verspanen voor de ponsafdeling, draaien, frezen, harden slijpen, vonkerosie en honen. Het maken van fijnmechanische onderdelen voor alle bovengenoemde contracten. Het maken van pasmallen en speciale hulpstukken voor de montageafdeling, het aanpassen van ponsgereedschap.
Bekijk de gehele CV van John (kandidaat 13630)!

Onderhoud en flensmonteur, Arjo

Arjo is een zzp’er die door ons bemiddeld wordt. Zoals zijn cv laat zien is Arjo van alle markten thuis van Mechanisch, metaalbewerking en Elektrisch. In sommige gevallen is Arjo bereid tijdelijk via ons in loondienst te werken maar hij staat ook open om totaal te stoppen als zzp’er als hem een goed aanbod wordt gedaan met een leuke uitdaging in de juiste werkkringen en bedrijfscultuur.

Bekijk de gehele CV van Arjo (kandidaat 25564)!

CNC Programmer/Operator, Ondrej

Ondřej is een vakman hij spreek Engels. Hij is zelfstandig en kan dus CNC programmeren en machines bedienen. Het is iemand dat aan een half woord genoeg heeft. Hij verstaat wat woorden Nederlands maar niet genoeg om te zeggen dat hij het beheerst.

Bekijk de gehele CV van Ondřej (kandidaat 26022)!

Machinebankwerker, Latla

Latla is een hardwerkende betrouwbare man. Hij is kwaliteit- en resultaatgericht, houdt van nauwkeurig werk, flexibel en leergierig en functioneert goed in een teamverband maar kan ook zelfstandig werken.

Bekijk de gehele CV van Latla (kandidaat 25892)!

CNC operator en programmeur, Rafal

Rafal is een zelfstandige CNC draaibank operator / programmeur. Hij heeft 10 jaar werkervaring met het werken aan CNC draaibank type DOOSAN Lynx 220 LSY (diameter 2-60mm). Tevens heeft hij 25 jaar werkervaring met het werken aan conventionele draai- en freesbanken. Materialen waarmee hij ervaring heeft zijn o.a.: RVS (304,310,321,330, 601.625,800) Koolstofstaal, brons, messing, koper en aluminium.

Bekijk de gehele CV van Rafal (kandidaat 26044)!

Draaier / frezer, Hashem

Hashem heeft sinds zijn 22ste veel ervaring opgedaan in conventioneel verspanen en werkbouwkunde. Hij heeft veel ervaring met fijn/grof werken binnen de tolerantie, het draaien en frezen, schaven, kotteren en persen van stuk / series en maatwerk. Hij is een nauwkeurige, zelfstandige werker en een echte doorzetter.

Bekijk de gehele CV van Hashem (kandidaat 23688)!

Projectleider werkvoorbereider, Erik

Erik is daadkrachtig, leergierig, een teamplayer, vooruitziend, heeft een helikopterview, is doelgericht, ondernemend, sociaal en communicatief vaardig. Bij zijn huidige baan zijn de werkzaamheden o.a.: Verantwoordelijk voor gehele project op locatie op het gebied “growing systems” in de kassenbouw. Aansturing van medewerkers, toezicht houden op plaatsing, montage en afbouw, stukje werkvoorbereiding en onderhoud met opdrachtgever. Beoordelen, goedkeuren en vastleggen van het project.

Bekijk de gehele CV van Erik (kandidaat 24289)!

CAD 3D Tekenaar, John

John werkt graag in een dienstverlenende omgeving, waar veel van zijn organisatietalent gevraagd wordt. Waar zijn ondernemerschap tot uiting komt in het bedenken en uitvoeren van ideeën en concepten die groei en levendigheid opleveren. Hij functioneert het beste in een rol als ‘spil in het geheel’ en wanneer hij kan samenwerken in een team. Van zijn technisch commerciële werkervaring heeft hij veel profijt. Hij is in staat een gezonde balans te vinden tussen het belang van de klant en het belang van de organisatie. John is communicatief sterk en weet mensen te binden. Hij kan overtuigend en vasthoudend zijn. Hij werkt klantgericht, kan goed en vlot professionele contacten leggen en is goed in plannen en organiseren. Hij is loyaal, creatief, ondernemend, pietje precies, flexibel en pro-actief.

Bekijk de gehele CV van John (kandidaat 10367)!

Assemblagemonteur, Ben

Ben is een gedreven techneut met een hoog arbeidsethos, die loyaal is aan de werkgever. Collega’s omschrijven hem als een creatieve doorzetter die zijn technische vaardigheden op meerdere gebieden kwijt kan. Kwaliteit is waar hij voor staat zowel in uitvoering als organisatie. Ben kan nauwkeurig en systematisch werken en is administratief vaardig. Hij heeft technisch en ruimtelijk inzicht en is sociaal en communicatie sterk.

Bekijk de gehele CV van Ben (kandidaat 24483)!

Projectadministratie & Facturatie (Amsterdam)

Ik ben een eerlijk, bescheiden en een betrouwbaar persoon die houdt van duidelijkheid. Voldoening haal ik uit het coachen en aansturen van andere werknemers en het administratief / financieel verbeteren van een bedrijf. Verder ben ik een energiek, leergierig, organiserend persoon die graag het beste uit haar werk haalt en een goed resultaat levert. Ik werk het liefst 32 uur per week.

Bekijk de gehele cv van Pamela!