079-8888888 info@idealmatch.nl

Bouwkundig Calculator – Regio Gouda

 

Introductie

Wij zoeken een bouwkundig calculator voor onze opdrachtgever. Je bent een logische denker. Inzicht in bouwprocessen is voor jou even belangrijk als inzicht in cijfers. Ben jij net afgestudeerd (HBO Bouwkunde) en wil je het calculatievak in? Of ben je een calculator met enkele jaren ervaring? Lees dan direct verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. Ze ontwikkelen en realiseren zeer diverse bouwprojecten. Van appartementencomplexen en zorg- en welzijnsinstellingen tot bedrijfshallen en kantoren. Zowel in nieuwbouw, revitalisatie als onderhoud.

Bij elk project stellen zij hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij verliezen zij het milieu niet uit het oog. Ze vinden het nakomen van afspraken erg belangrijk, evenals persoonlijke contacten. Samen met de klanten komen ze immers tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.

Functie

Als calculator bij onze opdrachtgever sta je aan de basis van het bouwproject. Je werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en verwerken van offertes, het opstellen van gespecificeerde begrotingen, het maken van ramingen en het uittrekken van hoeveelheden. Daarnaast beoordeel je verschillende contractstukken, formuleer je bezuinigingsvoorstellen voor de prijsonderhandelingen en zorg je voor een correcte overdracht van gegevens aan het projectteam.

Functie eisen

Je beschikt over een HBO denkniveau en je hebt minimaal drie jaar ervaring in de bouw. Of je bent pas afgestudeerd en wilt het calculatievak in. Je kunt begrotingen, bouwtijd en bouwplaatskosten bepalen en IBIS-TRAD, Excel en Word hebben voor jou geen geheimen. Je bent een logische denker. Inzicht in bouwprocessen is voor jou even belangrijk als inzicht in cijfers.

Aanbod

Bij onze opdrachtgever krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur