079-8888888 info@idealmatch.nl

CNC Frezer – Zoetermeer

 

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren en gemotiveerde CNC Frezer. Ben jij zo iemand? Lees dan direct verder!

Organisatie

Wij denken graag met de klanten mee. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden van uw eindproduct. Door de grote diversiteit aan conventioneel draai en frees banken zijn wij in staat om de gewenste kwaliteit te produceren in de door de klant gewenste levertijd.

CNC-horizontaal frezen is een vaardigheid die onze opdrachtgever op meesterlijke wijze beheersen. Dankzij de computergestuurde regeling kunnen CNC-freesmachines nauwkeurige bewerkingen uitvoeren op diverse lastig verspaanbare materialen.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het bewerken van mechanische onderdelen volgens tekening en instructies. Onze opdrachtgever heeft een mooi machinepark met o.a. een universele 5 assige CNC freesmachine en een horizontale CNC freesmachine. Daarnaast werken zij ook met meerdere conventionele frees-, draai- en boormachines. Je produceert enkele stuks en ook kleine series, deze controleer je visueel en op maatvoering. Je gaat zelfstandig programmeren en instellen van de freesbanken.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau en ruime ervaring als CNC frezer. Tevens heb je een goed ontwikkeld 3D inzicht en kun je nauwkeurig werken.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. Je gaat werken met een leuk team in een innoverend bedrijf.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur