079-8888888 info@idealmatch.nl

Interieurbouwer werkplaats liften – Den Haag

 

Introductie

Onze opdrachtgever zoekt naar een getalenteerde en zelfstandige interieurbouwer voor liften.

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de branche liftenbouw en bouwt liften met een exclusieve en luxe uitstraling. Hun team bestaat uit ervaren en gemotiveerde liftenbouwers en monteurs. Hun werkomgeving stimuleert creativiteit, flexibiliteit en innovatieve ideeën.

Functie

Je draagt op de werkplaats zorg voor het voorbereiden van interieurs, zodat de monteurs de liften vlekkeloos kunnen installeren op locaties van klanten. Je zaagt houten panelen, je lamineert en bereidt plafonds inclusief verlichting voor. Je hebt oog voor kwaliteit en detail en een tevreden klant met een goed resultaat staat altijd voorop.

Functie eisen

Je werkt als interieurbouwer netjes en bent accuraat, leergierig en gedreven. Je hebt aantoonbare werkervaring in de branche en bent in staat om zelfstandig problemen op te lossen. Je hebt werkervaring met CNC gestuurde machines. Je hebt affiniteit met liften, elektra en elektronica en je bent in het bezit van je rijbewijs.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, uitzicht op een vast contract en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur