079-8888888 info@idealmatch.nl

Koelmonteur – Leiden

 

Introductie

Als koelmonteur ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen, installeren en onderhouden van alle soorten koudesystemen zoals o.a. vries-, koel-, en aircosystemen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van koel- en vriescellen en installaties voor de tuinbouw, scholen, utiliteit, foodsector en hotels. Zij is een dynamisch bedrijf met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor onderhoud, reparatie en probleemoplossing van temperatuurregelingsapparatuur en vergelijkbare apparatuur. Je voert standaard onderhoudswerkzaamheden uit op klantlocaties.

Functie eisen

Je hebt een opleiding richting installatietechniek / temperatuurregeling gevolgd en met succes afgerond. Je bent in bezit van je F-gassen diploma. Je hebt enkele jaar werkervaring als koelmonteur en beheerst de Nederlandse taal. Tevens heb je je rijbewijs en ben je zelfstandig, enthousiast en gemotiveerd!

Aanbod

Je gaat werken in een enthousiast team van collega’s en je krijgt een compleet ingerichte bedrijfsauto met gereedschappen en materialen. Onze opdrachtgever biedt je een marktconform salaris, een leuke werksfeer en verwacht dat je bereidt bent om incidenteel storingsdiensten te draaien.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur