079-8888888 info@idealmatch.nl

Leidinggevend elektromonteur – Waddinxveen

 

Introductie

Als leidinggevend elektromonteur zorg jij ervoor dat de elektrotechnische installaties vlekkeloos werken en geef je leiding aan je collega’s.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een totaalinstallateur die meedenkt met haar klanten, zij bieden totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, klimaat, ICT, telecom en beveiliging. Zij zijn trots op hun projecten, medewerkers en wat zij tot nu toe bereikt hebben.

Functie

Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband elektrotechnische installaties installeren. De klanten bestaan vooral uit bedrijven, scholen en kantoren. Je registreert de werkzaamheden die verricht zijn en houdt verbruikte materialen en revisiegegevens bij. Je signaleert tijdig afwijkingen en zorgt voor de nodige aanpassingen. Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers. Je zorgt ook dat de voorschriften op het gebied van veiligheid wordt nageleefd.

Functie eisen

Je hebt een MBO opleiding – Elektrotechniek afgerond en je hebt meerdere jaren werkervaring. Je hebt ervaring in het aanleggen van sterk- en zwakstroom installaties en in het aansturen van collega’s. Tevens beschik je over goede kennis van de Nederlandse taal en ben je communicatief vaardig. Je bent in het bezit van je rijbewijs en VCA diploma.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een leuke baan in een dynamisch bedrijf. Zij bieden een uitstekend salaris met goede secundaire voorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur