079-8888888 info@idealmatch.nl

Medewerker Technische Dienst – Regio Deventer

 

Introductie

Ben je elektrotechnisch en mechanisch onderlegd en wil je werken in de hygiënische omgeving van de voedingsindustrie dan zoeken wij jou! De reden van deze vacature is niveau verbetering van de technische dienst. En daarom zoeken we iemand die de kennis en ervaring heeft in een productieomgeving en bij voorkeur iemand uit de voedingsindustrie.


Organisatie

Onze Opdrachtgever is producent van diverse soorten vlees hapjes, gerechten en maaltijden. Verdeeld over een viertal vestigingen werken er zo’n 400 collega’s. Op de Vestiging waar jij komt te werken, werken er ongeveer 125 fte’s.

Het gehele proces van binnenkomst van de onbewerkte producten tot het eindproduct is veel al geautomatiseerd waardoor er veel machines zijn van transportbanden tot hightech vleesverwerkende machines en verpakkingsmachines.

Vormmachines


Functie

Er zijn meerdere productielocaties in de regio maar je zal veelal te maken krijgen met de installatie van jou vestiging.

Hoewel het een hygiënische omgeving is wil niet zeggen dat je niet vuil en vies werk zult tegen komen want je zal soms een machine uit elkaar moeten halen om een probleem te verhelpen en/of onderhoud te plegen.

Je lokaliseert en verhelpt storingen op elektrotechnisch, besturingstechnisch en werktuigbouwkundig gebied aan productieapparatuur en installaties. Je stelt vast of derden ingeschakeld moeten worden, en verstrekt opdrachten aan derden binnen gestelde kaders en bevoegdheden. Je voert preventief onderhoud uit aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige productieapparatuur en installaties a.d.h.v. werkopdrachten en inspectielijsten. Je registreert uitgevoerde werkzaamheden, urenverantwoording en bijzonderheden in het geautomatiseerde onderhoudssysteem. Je doet voorstellen ter vermindering van het aantal storingen. Je geeft uitleg en instructie over machines aan operators. Je neemt deel aan verbeterprojecten.

Kook, stoom-, rooster-, grill en rookmachines

Functie eisen

  • Je beschikt over een MBO 4 diploma Techniek, Electro, WTB of besturingstechniek met aanvullende cursussen op het gebied van pneumatiek of hydrauliek
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie
  • Kennis van PLC’s en programmering (siemens S7) is een pré
  • Kennis van verpakkingsmachines is een pré
  • Kennis van robotprogrammering is een pré
  • GEA Fresh Enhanced-lijn

Aanbod

Onze opdrachtgever heeft gepassioneerde medewerkers, die bevlogen zijn, in balans zijn en worden uitgedaagd in hun werk. Daar kun jij als nieuwe collega onderdeel van uit maken!

Uiteraard met een passende salaris dat afhankelijk is van ervaring.

Al enthousiast? Dan horen wij graag van jou!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur