079-8888888 info@idealmatch.nl

Moderniseringsmonteur – Amsterdam / Utrecht

 

Introductie

Een uitdagende baan voor je toekomst in het ombouwen en modernisering van liften. Voor diverse regio’s in NL maar met prioriteit voor regio Amsterdam en Utrecht.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met de klanten creëren ze een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. Ze nemen van hun klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van hun inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Functie

Momenteel zijn wij op zoek naar uitbreiding van de afdeling lift modernisering. Wij zoeken ervaren moderniseringsmonteurs die kwaliteit, eigen verantwoordelijkheid en collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan.

Als moderniseringsmonteur ga je vooral jouw regio versterken bij het uitvoeren van moderniseringen aan lift installaties. Je werkt in een klein team van meerdere moderniseringsmonteurs, om de modernisering opdrachten van onze klanten zo snel en goed mogelijk uit te voeren. Je rapporteert in deze functie aan de projectmanager modernisering.

Je bent verantwoordelijk voor:

– Het uitvoeren van modernisering opdrachten aan liftinstallaties, van uiteenlopende aard en omvang in de jou toegewezen rayon. Hiervoor hou je o. a. contact met de opdrachtgever en de project manager modernisering;

– Het planmatig verrichten van reparaties aan liftinstallaties;

– Het meedraaien in storingsdiensten (consignatiedienst);

– Het juist administreren van (werk)uren en onderdelen;

– Het beheren van de autovoorraad onderdelen en gereedschappen;

– Het naleven van en werken volgens de bedrijfs- en veiligheidsregels.

Functie eisen

– MBO werk- en denkniveau;

– Een collegiale teamspeler;

– Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;

– Ervaring op het gebied van elektrotechniek en mechaniek;

– Recente en brede kennis van liften is een pré;

– Technische opleiding metaal, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.

Aanbod

Een dynamische en plezierige werkomgeving. Onze opdrachtgever biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Ze hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO, prima doorgroeimogelijkheden en enthousiaste en gedreven collega’s.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur