079-8888888 info@idealmatch.nl

Monteur schroefassen – Buitenland

 

Introductie

Je werkzaamheden als schroefassen monteur voer je voornamelijk uit in het buitenland. Voor onze opdrachtgever zoeken wij iemand die bereid is om veelvuldig naar het buitenland te reizen en die zich wilt ontwikkelen tot een volwaardige schroefassen monteur.


Organisatie

Onze opdrachtgever bouwt, ontwerpt en installeert jacht apparatuur van hoge kwaliteit voor de mooiste superjachten ter wereld. De klanten van overal ter wereld hebben specifieke wensen en dat maakt elke superjacht uniek. De opdrachtgever streeft naar perfectie tot in de kleinste details en installeert functionele componenten van superieure kwaliteit in composiet en aluminium.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het monteren en onderhouden van schroefassen en schroefassystemen. Je voert werkzaamheden zowel aan nieuwbouw als bestaande jachten (service).

Functie eisen

Je hebt een afgeronde MBO – WTB opleiding. Je hebt ervaring met machinebankwerken en kennis van verschillende materialen. Je kunt je goed uitdrukken in het Engels en je bent tevens in het bezit van je rijbewijs.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een inspirerende werkomgeving waar er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Een goed marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de kans om in een innovatief bedrijf aan de slag te gaan.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur