079-8888888 info@idealmatch.nl

Service Engineer – Rotterdam

 

Introductie

Als servicemonteur verleen je adequate technische ondersteuning aan al je collega’s, middels documentatie en presentaties.

Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van klimaatbeheersing, filtertechniek en luchtbehandeling. Dit toonaangevend bedrijf is al meer dan 80 jaar een actief met een zeer uitgebreide productengamma. Zij leveren luchtbehandelingsoplossingen voor alle denkbare klanten.

Functie

Je zorgt ervoor dat de STEK administratie altijd op orde en actueel is. Je beantwoordt alle schriftelijke en telefonische vragen van klanten en van de afdeling verkoop binnendienst, op het gebied van meet-en regeltechniek en elektrotechniek. Je werkt rapportages uit voor de klant en draagt oplossingen aan t.a.v. storingen. Je ondersteunt de afdeling service en bereidt offertes voor. Dit doe je d.m.v. het maken van berekeningen en ontwerpen. Je zorgt ervoor dat alle monteurs actuele informatie bevatten inzake het regelapparatuur en je onderhoudt nauw contact met de leveranciers inzake deze informatie. Je controleert retour gestuurde materialen en rapporteert de bevindingen hiervan.

Functie eisen

Je hebt kennis van branche gerelateerde producten en bedrijven, kennis op het gebied van VCA, MS Office en bedrijfsspecifieke software. Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Wij zoeken iemand die zijn afspraak nakomt, planmatig kan werken, flexibel is en die een flinke dosis inlevingsvermogen bezit. Je bent goed geïnformeerd over de ontwikkelingen gaande in de branche en bent alert en initiatiefrijk. Tevens ben je creatief, accuraat en streeft altijd naar verbetering.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een uitdagende en veelzijdige functie aan. Zij hebben korte communicatielijnen en werken met producten. Tevens kun je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur