079-8888888 info@idealmatch.nl

Service Engineer – Wijk bij Duurstede

 

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een service engineer koeltechniek met gedegen koeltechnisch kennis.

Organisatie

Onze opdrachtgever is van oudsher een familiebedrijf met een platte structuur met korte communicatielijnen. Zij vindt interne doorgroeimogelijkheden voor haar medewerkers belangrijk en stimuleert scholing. Zij is specialist op het gebied van koudetechniek in diverse branches en biedt haar klanten een totaaloplossing aan.

Functie

Deze functie is gericht op het onderhouden en inbedrijfstellen van industriële koeltechnische installaties. Je bereidt de inbedrijfstelling op kantoor voor aan de hand van schema’s, omschrijvingen en regelbeschrijvingen. Tot jouw takenpakket behoren o.a. het aanmaken van RLK/STEK en CE-bescheiden voor installaties en systemen, het aanmaken van opstartprotocollen, checklijsten, installatieboeken en bedieningshandleidingen. Je geeft wijzigingen aan in tekeningen t.b.v. de revisietekeningen, geeft leiding aan de monteurs bij hun dagelijkse werkzaamheden, ziet toe op de naleving van de geldende normen en installaties zelfstandig complexe installaties. Tevens beoordeel je de door derden uitgevoerde werkzaamheden en los je zelfstandig complexe storingen of service vraagstukken op. Je werkt statusrapporten en verbeter voorstellen uit en neemt deel aan de storingsdienst.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde MBO diploma richting WTB, elektrotechniek of gelijkwaardig of je hebt dit niveau bereikt door werkervaring. Je hebt kennis van natuurlijke koudemiddelen en meet- en regeltechniek. Je bent in bezit van je F-gassen diploma categorie 1. Je bent klantgericht, flexibel, zelfstandig en een teamplayer.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitstekend salaris, een bonus regeling, een bus van de zaak met mobiele telefoon en een laptop. Tevens biedt de opdrachtgever ook uitgebreide studiemogelijkheden en een uitdagende baan met toekomstperspectief.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur