079-8888888 info@idealmatch.nl

Voorman Piping projecten – Lekkerkerk

 

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren voorman piping.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft een prettige informele werksfeer met een professionele bedrijfscultuur dat zich richt op de procesindustrie op het gebied van skidbouw, apparaten en piping.

Functie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren voorman piping die verantwoordelijk zal zijn voor o.a. het aansturen en motiveren van de lassers en pijpfitters in de uitvoering. Het voorbereiden van projecten, klant onderhoud en nazorg en projectresultaat. Tevens ben je verantwoordelijk voor de werkvergunningen, kwaliteit, levertijd en veiligheid op de werkvloer. Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en je bent zeer accuraat.

Functie eisen

Je bent in het bezit van je VCA diploma en je rijbewijs. Je kunt zelfstandig Isometrucs inmeten en schetsen. Je hebt ervaring met het verwerken van diverse pijpmaterialen zoals o.a. RVS, Duplex, Superduplex, Titaan en C.S. Je kunt werken met constructiecodes EN/ASME/PED en je hebt ervaring met TIG lassen en NDO werkzaamheden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een passend salaris, een prettige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden met opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur