079-8888888 info@idealmatch.nl

Werkvoorbereider Logistiek – Leiden

 

Introductie

Voor het bedrijfsbureau van een jachtbouwer zijn we op dit moment op zoek naar een tijdelijke werkvoorbereider logistiek.

Organisatie

Onze opdrachtgever bouwt, ontwerpt en installeert jacht apparatuur van hoge kwaliteit voor de mooiste superjachten ter wereld. De klanten van overal ter wereld hebben specifieke wensen en dat maakt elke superjacht uniek. De opdrachtgever streeft naar perfectie tot in de kleinste details en installeert functionele componenten van superieure kwaliteit in composiet en aluminium.

Functie

Als werkvoorbereider logistiek zorg je voor een duidelijke vertaling van opdrachten die bij Engineering binnen zijn gekomen zodat de productieafdeling ermee aan de slag kan gaan. Je beoordeelt deze tekeningen op maakbaarheid en efficiency. Daarnaast voeg je informatie en materialen toe die nodig zijn om de productie zo goed mogelijk te laten verlopen. Je vertaalt de stuklijst naar materiaalbehoefte op basis van de productieplanning. Daarnaast bewaak je of de benodigde materialen tijdig aanwezig zijn zodat de productie volgens planning kan starten.


Samen met collega werkvoorbereiders ben je een deel van jouw tijd bezig met verbeteringen op de afdeling. Naast je werkzaamheden als werkvoorbereider ben je in staat processen te doorgronden en verbeteringen te zien en te realiseren. Kortom, een echte spin in het web functie!

Functie eisen

Je bent een enthousiaste werkvoorbereider met affiniteit voor logistiek en techniek, die graag de spil in de organisatie is en goed prioriteiten kan stellen. Je kunt processen doorgronden en daarin verbeteringen zien en bewerkstelligen. Je kunt collega’s motiveren om verbeteringen te realiseren. Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau, een opleiding in de richting van Logistiek of Werktuigbouw met affiniteit voor logistiek. Je hebt ruime ervaring met technisch tekening lezen, zowel in 2D als in 3D en daarnaast heb je werkervaring in een productieomgeving.

Aanbod

Het betreft een aanstelling van tijdelijke aard, de opdracht duurt 6 tot 12 maanden.

Een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw.

Een marktconform salaris volgens de CAO Metalektro en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888

Sollicitatie

Druk snel op de solliciteerknop!

Over de Auteur