079-8888888 info@idealmatch.nl

Assistent monteur installatietechniek – Woerden

 

Introductie

Als assistent monteur ga je werken in een bedrijf waar de lijnen kort zijn en ben je onderdeel van een team dat technisch uitdagende projecten levert.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een all-round installatiebedrijf bestaande uit een team professionals die service en kwaliteit leveren. Zij werken zowel in de particuliere markt als in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit.

Functie

Je gaat onder begeleiding van een monteur een project realiseren. Je installeert riolerings-, water-, HWA en CV installaties. Je gaat kleine mechanische ventilatiesystemen installeren en je verricht eenvoudige reparaties aan diverse installaties. Tevens ga je werken aan dak- en zinkwerk en laswerkzaamheden indien de begeleidende monteur over deze vaardigheden beschikt. Je gaat werken in woonhuizen en in de utiliteit.


Functie-eisen

De perfecte kandidaat voor deze functie is een leergierige doorzetter die graag het vak wil leren. Je bent net klaar met de middelbare school en je wil verder studeren voor installatiemonteur 1 of 2. Of je bent al bezig met je studie MBO – installatietechniek of hebt recent je diploma behaald. Je bent woonachtig in de regio tussen Utrecht en Gouda. Je bent in staat goed te luisteren en communiceren met je collega’s.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een baan waarin je het vak verder kunt leren. Je werkt in een hecht team van collega’s en de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld! Onze opdrachtgever biedt je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een studiekostenvergoeding. Tevens krijg je bedrijfskleding, PBM’s en gereedschappen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur