079-8888888 info@idealmatch.nl

Bedrijfsleider E/W – Amsterdam

 

Introductie

Wij zoeken een Bedrijfsleider met een achtergrond in de E en W installatietechniek. Ben jij diegene die ten alle tijden het overzicht weet te bewaken, ben je van nature een motiverende leider, heb je ervaring in de bouw gericht op E/W Installaties en ga jij graag de uitdaging aan om het installatiebedrijf naar een nog hoger niveau te brengen? Dan ben jij de Bedrijfsleider waar wij naar opzoek zijn!

Organisatie

Onze opdrachtgever installeert klimaatinstallaties, Elektrotechnische installatie maar ook service en onderhoud. Duurzame techniek is van groot belang. Bij deze opdrachtgever wordt een breed aanbod verzorgd, namelijk: woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, de particuliere sector en de industriële sector. Voor hen is duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid de primaire uitgangspositie.

Onze opdrachtgever is een bedrijf met circa 100 medewerkers verdeeld over diverse bedrijfstaken / disciplines.

Functie

Voor de E/W afdelingen zoeken we een bedrijfsleider die het een uitdaging vind om de gewenste groei en kennis te verwezenlijken ofwel verder te professionaliseren van de onderneming tot een Totaal installateur.

Onze opdrachtgever is opzoek naar een bedrijfsleider E/W. In die functie ga je leidinggeven aan projectleider/uitvoerder E & W. Je werkzaamheden beginnen in het voortraject van de verwerving van projecten tot aan de oplevering. Het opstellen van projectplannen, conceptuele planningen en algemene bewaking van processen behoren tot je kerntaken. In deze rol zul je fungeren als eerste aanspreekpunt en verantwoordelijke voor het team. Door je raakvlakken met andere projectteams werk je samen met andere bedrijfstaken binnen je eigen onderneming (maar ook daarbuiten). Als bedrijfsleider ben commercieel en zie je kansen die je optimaal weet te benutten.

Functie-eisen

Als Bedrijfsleider draag je de verantwoordelijkheid voor grote projecten en projectteams. Vanwege deze verantwoordelijkheid vragen wij om de volgende kennis, ervaring en eigenschappen:

Je beschikt over een HBO opleiding installatietechniek en/of Elektrotechniek

 • Bij voorkeur minimaal 8 jaar ervaring als projectmanager en/of projectleider en/of bedrijfsleider
 • Je kunt goed leidinggeven aan multidisciplinaire teams
 • Je bent besluitvaardig en weet hierin prioriteiten te stellen
 • Je beschikt over een cijfermatig inzicht
 • Je bent sterk in het motiveren en inspireren van anderen
 • Je bent commercieel en weet kansen te benutten

Aanbod

 • Een fulltime functie voor 40 uur
 • Een marktconform salaris
 • Je start via iDealMatch en na goed functioneren zal je in dienst treden bij de opdrachtgever
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 07.00 uur en 16.30 uur, afhankelijk van de opdracht en duur
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.

Over de Auteur