079-8888888 info@idealmatch.nl

Bouwkundig Calculator / Werkvoorbereider – Zoetermeer

 

Introductie

Wij zoeken een calculator / werkvoorbereider die midden in spinnenweb wil positioneren om projecten te calculeren en deze ook voor te bereiden voor de uitvoering.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein familie bedrijf, die haar klanten bij veel zaken van dienst kan zijn. Van onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden in en rond het huis of bedrijfspanden tot een gehele nieuwbouw. Het werkgebied is veelal in de randstad.

Functie

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit berekenen van projecten voor opdrachtgevers. Je bent hierbij verantwoordelijk voor meer-/minderwerken, het uitwerken van offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, materieel en onderaannemers, het verzorgen van gegevens ten behoeve van nacalculaties, het maken van kostprijsberekeningen en (elementen-)begrotingen, alsmede het aanvragen en beoordelen van offertes.

We hebben het hier over een familie bedrijf dus een zeer platte organisatie waar iedereen meewerkt een het familie gevoel en nooit denkt dat is niet mijn werk! Nee we helpen elkaar en doen wat er moet gebeuren op het moment dat het nodig is.

Functie eisen

Je bent een ervaren bouwkundige met een mbo- of hbo-opleiding in de richting van bouwkunde en je kunt aantonen dat je aan diverse soorten projecten hebt gewerkt. Ervaring is belangrijk en ben je doorgegroeid vanuit de praktijk dan is dat zeker een pré.

Aanbod

  • Een vaste dienst na gebleken geschiktheid
  • Doorgroeimogelijkheid o.a. bedrijfsleider en misschien zelfs mede-eigenaar
  • Goed salaris boven CAO niveau

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur