079-8888888 info@idealmatch.nl

CNC verspaner – Zoeterwoude

 

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren en enthousiaste CNC verspaner.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf die zich onderscheidt in de modernste technieken zoals robot gestuurde las-, laser- en zetmachines. Bij onze opdrachtgever ga je werken met een fantastische team van gemotiveerde collega’s en is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Functie

Wij zoeken een CNC verspaner die materialen bewerkt door het toepassen van verschillende vormgevingstechnieken zoals o.a. het boren, draaien en frezen. Je gaat gebruikmaken van CNC machines en iedere dag worden er afwisselende en diverse CNC machines gebruikt. Onze opdrachtgever werkt met machines zoals o.a.: draaibank CNC mazak, draaibank Haas Tech Inn en freesmachines CNC Quaser en conventionele freesmachines. Je programmeert en bedient de machines. Je lost storingen op en onderhoudt de machines. Tevens neem je deel aan meetings met het volledige team en let je op de levertijden.

Functie eisen

Je hebt MBO niveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring. Je hebt ruime werkervaring met CNC machines en bent in bezit van een heftruckcertificaat. De ideale kandidaat is accuraat, kwaliteit- en resultaatgericht, heeft aanpassingsvermogen en zijn of haar technische kennis is up-to-date.

Aanbod

Onze opdrachtgever heeft bevlogen medewerkers die van aanpakken weten en er heerst een leuke familiesfeer. Daar kun jij als nieuwe collega onderdeel van uit maken! Uiteraard met een passende salaris afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.


Ben je al enthousiast? Dan horen wij graag van jou!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur