079-8888888 info@idealmatch.nl

Constructiebankwerker lasser – Zoeterwoude

Introductie

Als constructiebank werker / lasser vervaardig je zelfstandig onder andere plaatconstructies, machineframes en onderdelen die je afleest van technische tekeningen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf dat zich onderscheidt in de modernste technieken zoals robot gestuurde las-, laser- en zetmachines. Bij onze opdrachtgever ga je werken met een fantastische team van gemotiveerde collega’s en is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Functie

Je past gespecialiseerde lastechnieken toe die voldoen aan specifieke standaarden en normen betreffende de te realiseren kwaliteit van de laswerkzaamheden. De producten zijn vooral van RVS maar je gaat ook met andere metalen werken. Concreet houdt het in dat je mallen maakt, buizen buigt, walst en aanbouwt.

Je werkt het product af, slijpt en polijst. Tevens pas je het juiste lasproces toe en bewaak je de kwaliteit hiervan. Het laswerk test je met behulp van apparatuur of je doet dit visueel. Je let op de levertijdbewaking en onderhoudt het (las)apparatuur.

Functie eisen

De kandidaat die we zoeken heeft ruime ervaring met lassen aan de hand van TIG, MIG en MAG. Je hebt minimaal MTS niveau 2 verkregen door jouw opleiding of door werkervaring. Je werkt accuraat, bent stressbestendig en flexibel. Tevens verwachten wij dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Aanbod

Onze opdrachtgever heeft bevlogen medewerkers die van aanpakken weten en er heerst een leuke familiesfeer. Daar kun jij als nieuwe collega onderdeel van uit maken! Uiteraard met een passende salaris afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben je al enthousiast? Dan horen wij graag van jou!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur