079-8888888 info@idealmatch.nl

Elektromonteur – Zoetermeer

 

Introductie

Laat je niet omverblazen door deze vacature!

Ben jij een elektromonteur die zich niet zo gemakkelijk omver laat blazen door een bijzondere klus? Lees dan verder want dan kan dit de nieuwe werkplek zijn voor jou!


Organisatie

Sjerp & Jongeneel is een solide internationaal opererend bedrijf sinds 1929 groot op het gebied van ventilatoren, (turbo)blowers en aandrijvingen. We produceren en reviseren deze producten voor lucht-, gas- en materiaaltransport. Welke vervolgens voor de meest uiteenlopende industrieën ingezet worden. In ons magazijn liggen meer dan 1500 modellen op voorraad waarmee wij onze service op een hoog niveau kunnen houden. Betrouwbare informatie naar onze klanten vormt een belangrijk deel van onze dienstverlening. Uitgebreide unieke meetsystemen spelen hier een hoofdrol in.

We doen dit in een klein team waarin jij als elektrotechnicus in grote mate zelfstandig werkt en verantwoordelijk wordt voor een zeer compleet ingerichte werkplaats. Er is sprake van een familiesfeer waardoor de collega’s elkaar ook helpen buiten hun eigen werkgebied en er zo dus altijd aan de gemeenschappelijke doelen gewerkt wordt.

We staan dus altijd voor elkaar klaar.


Functie

De veelzijdigheid aan werkzaamheden maakt de functie van elektromonteur bij Sjerp & Jongeneel erg leuk. In grote lijnen kunnen we het werk opdelen in productie, kwaliteitscontrole en reparaties. Dit vraagt wel veel van jouw vaardigheden. Als bij een enkele de opleiding of ervaring ontbreekt kunnen we deze vaardigheden met jouw aanleg leren. Het inwerken komt grotendeels neer op de interactie met jouw nieuwe collega’s, maar externe trainingen zijn ook een belangrijk onderdeel van het beleid.

In het geval van productie ga je onderdelen maken door frezen of draaien. Elektrisch en mechanisch monteren, spuiten en controleren of aan alle kwaliteitsstandaarden voldaan is. Hier volgen we de standaard protocollen voor. Bij reparaties kan er echt van alles en nog wat binnen komen op het gebied van blowers, ventilatoren en aandrijvingen. Dit proces begint altijd met de registratie en een diagnose. Hier wordt wel aanspraak gemaakt op jouw analytisch vermogen omdat wij hier ook vroegtijdig uitval van de machines willen voorkomen. Het vervangen en herstellen van onderdelen, reinigen, spuiten en testen vormen hier dan jouw belangrijkste werkzaamheden. Tenslotte voer je ook kwaliteitscontrole uit op producten die we extern laten produceren. Onder andere door elektrisch testen en proefdraaien garanderen we de door ons geleverde kwaliteit.

Je kunt een constante kwaliteit leveren van de te behandelen producten binnen het kader van de gestelde opdracht.

Je werkt nauw samen met de afdelingen verkoop, inkoop, expeditie en administratie. Daarom moet je wel communicatief zijn.


Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding op mbo-niveau 4

 • Elektrotechnische opleiding dan wel uitgebreide elektrotechnische ervaring & training

 • Met jouw twee rechterhanden en werktuigbouwkundig inzicht is monteren je tweede natuur

 • Je moet zelfstandig kunnen en willen werken

 • Consequent werk uitvoeren gaat je makkelijk af

 • Zelfstarter met goede communicatieve vaardigheden

 • Daarnaast is ervaring met draaien, frezen, spuiten & lassen een pré, zo niet dan gaan we je dat wel leren!


Aanbod

 • Het gaat om een vaste baan van 40 uur per week met prettige arbeidsvoorwaarden en uitstekende mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

 • Salaris indicatie € 3.000,- á € 3.300,- afhankelijk van opleiding en ervaring

 • Werktijden van maandag t/m vrijdag 8:00-16:30

 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO kleinmetaal

 • 25 vakantiedagen

 • 13 ADV dagen


Inlichtingen

Voor vragen kun je contact opnemen met Angelo Martina via 079 – 888.8.888. Hij vertelt je graag meer over deze functie.


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.

* iDealMatch werkt in opdracht van Sjerp & Jongeneel BV

*) Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over de Auteur