079-8888888 info@idealmatch.nl

Hoofd Verspaning – Gouda

 

Introductie

Haal jij energie uit werken met collega’s binnen een dynamische organisatie en heb jij oog voor continue verbeteren? Kun jij snel schakelen en krijg je mensen mee met jouw enthousiasme? Lees dan vooral even verder, want wellicht zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie

Een thuis voor technici, die samenwerken aan een bijzonder product en zo hun skills ontplooien. Dat is wat onze klant je biedt.

De onmisbare schakel in pijpleidingen! Letterlijk, want ze maken afsluiters die de processen bij de winning, transport en verwerking van fossiele grondstoffen en water regelen.Functie

Ben jij een echte vakman op het gebied van verspaning en CNC gestuurde machines? En belangrijker, ben jij een teamleider die zijn medewerkers kan enthousiasmeren voor het werk en kan motiveren het beste uit zichzelf te halen? Haal je er voldoening uit leerlingen en starters op te leiden voor het vak? Ben je goed in plannen en zorg jij voor het efficiënt draaien van ons moderne machinepark? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij op zoek naar een Teamleider die leiding voor de verspaning afdeling. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het, conform planning, leveren van producten. Je zorgt voor de beschikbaarheid van mensen, materialen, tooling en overige productiefaciliteiten.

Verder zorg je er voor dat de producten binnen de gestelde financiële doelstellingen geproduceerd worden en volgens de juiste specificaties. Bij technische afwijkingen communiceer je hierover met de (interne) klant. Je anticipeert op mogelijke bottlenecks in het productieproces en je voert hier structurele verbeteringen in door. In nauw overleg met andere disciplines.


Functie-eisen

 • Je beschikt over een mbo opleiding niveau 4 richting Verspaningstechniek.
 • Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring.
 • Je overziet de werkzaamheden en bent in staat om met een middellange termijn planning te zorgen voor een goed opgeleid en gemotiveerd team en een efficiënte inzet van ons machinepark.
 • Veilig werken voor jezelf en je omgeving staat bij jou voorop en je deinst er niet voor terug medewerkers hier op aan te spreken en te sturen.
 • Je spreekt goed Nederlands en werkt graag samen met collega’s.


Aanbod

Bij onze opdrachtgever:

 • Werk je aan innovatieve, maatwerk producten in de energie- en watermarkt en draag jij met jouw inzet bij aan het succes van het bedrijf.
 • werk je in een moderne, schone productieomgeving met de nieuwste machines.
 • vorm je met een hecht team met de andere afdelingshoofden binnen de productie en onze technische dienst met wie je het onderhoud van het machinepark afstemt.
 • krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleiding & training
 • bieden we je een uitstekend salaris, een 13e maand, 27 vakantiedagen én 13 ATV dagen.
 • kennen we diverse sociale- en sportieve activiteiten zoals bedrijfsfitness.
 • Een fulltime functie voor 40 uur
 • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.


Over de Auteur