079-8888888 info@idealmatch.nl

Lasrobot operator – Zoeterwoude

 

Introductie

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren lasrobot operator.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf die zich onderscheidt in de modernste technieken zoals robot gestuurde las-, laser- en zetmachines. Bij onze opdrachtgever ga je werken met een fantastische team van gemotiveerde collega’s en is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Functie

Als lasrobot operator heb jij ervaring en affiniteit met robots. Je bedient en programmeert diverse lasrobots die lassen met hoogwaardige RVS lassamenstellingen. Tevens zijn er ook producten die handmatig samengesteld worden, dit hoort ook in jouw takenpakket. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking, veiligheid, productiviteit en werkverdeling. Je leest technische tekeningen en de bijbehorende lasaanduidingen. Je controleert je eigen werkzaamheden en let nauwkeurig op de details. Je onderhoudt de machines en neemt deel aan de wekelijkse meetings.

Functie eisen

Je hebt MBO niveau verkregen door je opleiding en/of werkervaring. Je hebt enkele jaren laservaring en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent accuraat, flexibel, communicatief en je hebt technisch inzicht. Indien nodig ga je cursussen en/of opleidingen volgen.

Aanbod

Onze opdrachtgever heeft bevlogen medewerkers die van aanpakken weten en er heerst een leuke familiesfeer. Daar kun jij als nieuwe collega onderdeel van uit maken! Uiteraard met een passende salaris afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben je al enthousiast? Dan horen wij graag van jou!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur