079-8888888 info@idealmatch.nl

Leidinggevende Loodgieter – Rotterdam

 

Introductie

Voor deze vacature zoekt onze relatie een ervaren loodgieter met leidinggevende capaciteiten!

Organisatie

Onze opdrachtgever realiseren technische installaties voor technologisch hoogstaande gebouwen in de utiliteitsbouw. Comfort voor de klant en duurzaamheid staan daarbij voorop.


Functie

Als leidinggevende loodgieter bij onze relatie ga jij dagelijks aan de slag met het coördineren van haar toonaangevende installatieprojecten in de utiliteitsbouw. Jij bent de verbindende schakel tussen binnen- en buitendienst. Je geeft leiding aan de inleenkrachten en onderaannemers, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het zo optimaal mogelijk inzetten van de monteurs in jouw team. Daarnaast draag jij bij aan de ontwikkeling van jouw team en coach jij de monteurs op hun vaardigheden. Wanneer er tijd voor is, of de situatie er om vraagt, voer jij de nodige installatiewerkzaamheden uit. Dit betreft met name het aanleggen van leidingen ten behoeve van: water, riolering, sanitair en brandpreventie.

Je hebt regelmatig overleg met de projectmanager over de planning en voortgang van het project. De projectcoördinator weet dankzij jou welke materialen er bestelt of afgeroepen moeten worden. Een tijdige oplevering weet jij te realiseren, dankzij de planning welke jij nauwkeurig in de gaten houden en hier op aanstuurt. Samen met jouw team zorg jij voor het slagen van de meest uiteenlopende projecten en realiseer je een maximale klanttevredenheid.


Functie eisen

Wat jij meebrengt:

Je bezit aantoonbaar ruime werkervaring als (leidinggevend) monteur loodgieter in de woningbouw of utiliteitsbouw. Jouw enthousiasme en kernkwaliteiten dragen bij aan jouw succes in deze functie. Je gaat pas voldaan naar huis wanneer je deze optimaal in kan zetten, daarom neem jij enkele kwaliteiten mee.

Goede communicatieve vaardigheden:

Je bent het aanspreekpunt voor binnen- en buitendienst; je stuurt onderaannemers en inleenkrachten aan; je hebt nauw contact met de projectmanager en projectcoördinator. Dit zijn enkele voorbeelden waarom het belangrijk is dat je goed kunt uitleggen wat je bedoelt. Daarnaast pas jij je taalgebruik aan op de doelgroep, zo komt jouw boodschap altijd goed over.

Initiatiefnemer en leidinggevend:

Moet er iets georganiseerd worden? Laat dat maar aan jou over, want jij weet als geen ander hoe je de kar moet trekken. Je neemt graag de verantwoordelijkheid als er zaken zijn die geregeld moeten worden. Jij weet wat er nodig is, wie er nodig is en wanneer het nodig is om te zorgen voor een tijdige oplevering. Je coördineert en stuurt jouw team actief aan om samen tot de gewenste resultaten te komen.

Oplossingsgericht en creatief:

Vanuit een positieve en besluitvaardige wijze zoek jij naar oplossingen, rekening houden met achterliggende problemen. Je laat je niet snel uit het veld slaan door problemen, integendeel: deze pak jij direct aan. Je legt de focus legt op dat wat mogelijk is, door uitdagingen om te buigen tot kansen.


Aanbod

  • Een werkomgeving in een platte organisatie, waarin jouw collega’s de prettige sfeer ervaren als aangenaam en collegiaal. Denk hierbij aan korte lijnen en integriteit.
  • Een boeiende werkomgeving bij een innovatieve en groeiende organisatie.
  • Prestigieuze en afwisselende projecten, waarin het creëren en benutten van kansen de werkwijze is om kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit te garanderen.
  • Je krijgt toegang tot cursussen en opleidingen via het online leerplatform, zo blijft jouw kennis up-to-date.
  • Je ontvangt hierbij een marktconform salaris, welke op basis van jouw kennis en ervaring wordt besproken.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur