079-8888888 info@idealmatch.nl

Loodgieter – Diverse Regio’s

 

Introductie

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar allround loodgieters in de Randstad. Je gaat op diverse projecten zelfstandig aan de slag. Denk aan: renovatie, nieuwbouw en/of onderhoud (geen ketels).

Is het verhelpen van lekkages voor jou geen probleem? Kun jij moeiteloos water-/gasleidingen aanleggen? Ben jij van alle markten thuis? Meld je dan snel aan!

Wij bemiddelen zowel naar tijdelijk werk als naar vaste banen. Voor zowel uitzendkracht of zzp’ers!

En heb je nu al een baan maar heb je het niet naar je zin? Ook dan komen we graag met je in contact!


Organisatie

Wij hebben door heel Nederland diverse opdrachtgevers in zoals industrie, utiliteit en woningbouw. Het gaat niet altijd alleen om nieuwbouw maar ook om service en onderhoud.

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar loodgieters / CV monteurs met ruime werkervaring en technische kennis.


Functie

Of je nu zzp’er bent of als uitzendkracht aan het werk gaat: jij staat bij ons op nummer 1! Wij zorgen er doorlopend voor dat je uitdagende projecten krijgt die aansluiten op jouw wensen. Daarnaast verzorgen wij de hele administratieve rompslomp zoals contracten en betalingen. Jij kunt je als vakman richten op wat je leuk vindt: het uitvoeren van je werkzaamheden en het leveren van kwaliteit. Onze ervaren fieldmanagers begeleiden je gedurende het hele project en plaatsen jouw veiligheid voorop.

Het mooie aan het werken via iDealMatch is dat je de opdrachtgevers voor het uitkiezen hebt. Woningbouw of utiliteit, onze opdrachtgevers kunnen niet zonder goede vaklieden zoals jij! Vind je de iets ruigere werkomgeving interessant, dan zit je bij een raffinaderij goed op je plek. Hier bieden we ook talloze mogelijkheden aan.

Je voert alle voorkomende installatie, renovatie en reparatie werkzaamheden uit! Zoals het onderhouden en uitbreiding van bestaande installaties en het aanleg van nieuwe installaties. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en rapporteert aan het bedrijf. Je moet tekening kunnen lezen en het werk vanaf tekening kunnen maken.


Functie-eisen

Wij zoeken mensen met jaren werkervaring en een afgeronde LBO en/of MBO diploma in de installatietechniek. Tevens ben je representatief, flexibel, gemotiveerd, zelfstandig en in bezit van je rijbewijs.

Samengevat:

 • Geruime aantoonbare ervaring, bij voorkeur middels een cv;
 • Gemotiveerd;
 • Proactief;
 • Eigen gereedschappen;
 • Rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een geldig VCA.


Aanbod

 • Een fulltime functie voor 40 uur
 • Een marktconform salaris
 • Je start op uitzendbasis of zzp via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.


Over de Auteur