079-8888888 info@idealmatch.nl

Medewerker Aftersales / Werkvoorbereider – Zoetermeer

 

Introductie

Ben jij een persoon die graag een zeer afwisselende baan zoekt, als een soort spin in het web? Dan is dit je kans bij een sterk en snel groeiend bedrijf met groeimogelijkheden waar je je prima in kwijt kunt.
Organisatie

In een wereld waarin steeds meer aandacht is voor duurzaamheid, technologie en ecologische ontwikkelingen streven wij naar een duurzaam, kwalitatief en esthetisch eindproduct waarin we continu blijven innoveren en verbeteren. Dat betekent dat we steeds een stapje verder gaan en groots blijven denken. Wij leveren een high-end product dat uniek, innovatief, kloppend en op elkaar afgestemd is. Als het er nog niet is, dan creëren wij het. Waar anderen afhaken gaan wij verder. Ga jij met ons mee?Wij zijn een klein bedrijf in de zin van het aantal medewerkers en zal dat ook altijd blijven, maar op het gebied van tussenvloeren denken we groots. Ontstaan vanuit het idee dé optimale oplossing voor de klant te realiseren maken wij al meer dan 25 jaar alle magazijn constructies. Naast ontwerpen, berekenen en leveren gaan we graag een stapje verder voor onze klanten. Meedenken, brainstormen en altijd op zoek naar de beste, creatieve, oplossing. Pas jij in dit plaatje?
Functie

Zodra de constructeurs, de verkopers en de inkopers klaar zijn, krijg jij het hele dossier om ervoor te zorgen dat alles gebeurt zoals afgesproken.

Jij plant, jij overlegt, jij roept af, jij organiseert en controleert en lost op zodat alles soepel en snel verloopt.

Waar stagnatie dreigt grijp jij in en zorg jij dat wat er nodig is wordt geregeld.

Jij doet ook de nacontrole, lost manco’s of schades op en/of regelt vervangend materiaal.

Jij houdt contact met alle betrokken om ze te ont-zorgen en de klant tevreden te houden zodat we alles op tijd kunnen afronden.

Jij zorgt voor de administratieve afhandeling van zaken zoals dossiers, betalingen en checkt of alles klopt.


Functie-eisen

Wat heel erg belangrijk is om snel aan de slag te kunnen is jouw kennis van het computersysteem RIDDER IQ

Je moet wel minimaal een MBO4 denk en werkniveau hebben en ervaring met het hierboven genoemde systeem.

Je moet er van houden om in een jong en dynamisch bedrijf te stappen en alle losse draadjes van deze functie vast te houden.

Ervaring in een soortgelijke functie is een pré en goede communicatieve eigenschappen een must.
Aanbod

Een fulltime functie voor 40 uur

Een marktconform salaris

Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren is het de intentie om in dienst te treden bij de opdrachtgever

Een informele werksfeer met korte communicatielijnen

Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duur

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.


Over de Auteur