079-8888888 info@idealmatch.nl

Medewerker Technisch Ondersteuning en Engineering – Hendrik Ido Ambacht

 

Introductie

Bij ons gaat eigen verantwoordelijkheid hand in hand met een toegewijde samenwerking die vakgebieden en landsgrenzen overstijgt.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een aanbieder van heftrucks, magazijntrucks en trekkers. Ze werken dan ook met de modernste systemen voor intern transport. Dit succesvolle bedrijf is wereldwijd actief.

Functie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde technisch ondernemende engineer ter ondersteuning van technische werkvoorbereiding in de afdeling Technical Support & Engineering in Hendrik Ido Ambacht.

Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en de afhandeling van de technische dossiers en projecten, volgt ze op en neem de nodige acties daar waar nodig.

Hierbij zorg je dat de werkzaamheden in de werkplaats effectief en conform de gestelde richtlijnen met betrekking tot wet- en regelgeving, kwaliteit en kosten uitgevoerd worden.

Als centraal persoon voor de communicatie tussen de sales-backoffice, accountmanagers, engineers van de eigen afdeling en de werkplaats zorg je ervoor dat alle benodigde informatie beschikbaar is en alles gestructureerd wordt afgehandeld.

Ook verzorg je gevraagd en ongevraagd interne verbetervoorstellen, ben je actief met het geven van vaktechnisch instructies en informatie aan andere afdelingen die actief zijn met de uitvoering van de technische klantwensen. Om deze klantwensen juist te laten uitvoeren, vraag je informatie op om een correcte voor- en of nacalculatie toe te kunnen passen.

Je archiveert en digitaliseert de technische informatie en bent verantwoordelijk voor het vastleggen van de technische dossiers van onze klanten.

Je draagt zorg voor het online prijsboek voor onze Sales-afdeling.


Functie eisen

 • MBO-4 technische opleiding;
 • Aantal jaren relevante werkervaring waarbij je mechatronische en elektrotechnische werkzaamheden hebt gecombineerd;
 • Gestructureerd werken en ervaring met administratieve taken;
 • Analytisch denkvermogen en communicatief vaardig;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Engelse/Franse taal is een pre).


Aanbod

Eerst leer je alles over onze werkwijze en jouw rol hierin. Dat doen we tijdens een uitgebreid inwerktraject dat op maat voor jou wordt georganiseerd. In deze functie krijg je veel vrijheid voor eigen initiatief. De sfeer op de afdeling is dan ook open en informeel. Voor je toekomst biedt STILL volop doorgroeimogelijkheden, ook internationaal. Verder is inbegrepen:

 • Een uitstekend salaris;
 • Premievrij ouderdomspensioen;
 • Minimaal 40 vrije dagen;
 • Doorbetaling bij ziekte Uitstekende arbodiensten: griepprik, bloeddrukmeting, PMO, open spreekuur bedrijfsarts, bedrijfsmaatschappelijk werk, …
 • Extra privé voordelen: Sportschool, PC-privé en fietsplan, studiekostenregeling, …
 • Een uitgebreid inwerktraject op maat voor jou;
 • (Internationale) doorgroeimogelijkheden;
 • Actieve en jonge personeelsvereniging die elk jaar een aantal top activiteiten organiseert.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur