079-8888888 info@idealmatch.nl

Medewerker Technische Dienst – Regio Nijkerk

 

Introductie

Bent je een allround Electro / Mechanisch met kennis van PLC- besturing in een productie omgeving? Lees dan zeker verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is wasserij die o.a. werkzaamheden uitvoert voor hotels, ziekenhuizen en verpleegtehuizen. De wasserij is een industriële omgeving waar diverse mensen hun werkzaamheden uitvoeren.

Functie

Op de vestiging ben jij de enige Medewerker Technische Dienst, dit is uiterst belangrijk om te weten omdat dit ook de hoge verantwoordelijk aangeeft!

Het werkgebied betreft het preventief en curatief (basis)onderhoud aan de technische installaties en gebouwen binnen een unit. De specialistische onderhoudswerkzaamheden zijn uitbesteed aan exter­nen. De technische installaties w.o. stoom-, condens- en luchtinstallaties zijn in sommige gevallen PLC aangestuurd. Het preventief onderhoud wordt uitgevoerd aan de hand van een vastgestelde onderhoudsplanning.
De medewerker technische dienst verricht werkzaamheden op een breed werkgebied w.o. op elektro­technisch, water-/stoomhuishouding, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied. Ook neemt de medewerker technische dienst deel aan kleinschalige projecten m.n. gericht op modificaties. Hiertoe doet de functionaris ver­betervoorstellen vanuit ervaringen in de praktijk en voert hij de (modificatie) werkzaamheden uit.


Samengevat komt het hierop neer:


• Repareren en onderhouden van machines, installaties en gebouwen
• Plannen en controleren van onderhoud, inspecties, keuringen en reparaties van machines, installaties en gebouwen in eigen beheer en/of externe firma’s
• Opsporen van storingen, lokaliseren van de oorzaken en verhelpen hiervan, zo nodig treffen van noodvoorzieningen
• Signaleren van technische verbeteringsmogelijkheden en doen van voorstellen hieromtrent
• Bewaken van de opvolging van onderhoudscontracten/vergunningen
• Onderhouden van contacten met leveranciers met betrekking tot onregelmatigheden en/of eventueel benodigde onderdelen (bestellen).

Functie eisen

• Je beschikt over een door studie of ervaring verkregen MTS/MBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van elektrotechniek;
• Je hebt kennis op mechanisch en pneumatisch gebied
• Ervaring met PLC besturingssystemen is een pré
• Je hebt ruime ervaring op het gebied van storingen zoeken en oplossen en je kunt goed omgaan met ad hoc werkzaamheden
• Je bent stressbestendig, flexibel en hands-on ingesteld

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie binnen een sterk groeiende, dynamische organisatie. Een informele, mensgerichte cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van initiatieven.
Salarisindicatie is afhankelijk leeftijd en ervaring maar ligt tussen € 2200,- en € 3000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur

Daarnaast natuurlijk 8,33% vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij een vaste aanstelling.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888.8.888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur