079-8888888 info@idealmatch.nl

Meet & Regel Servicetechnicus – Amsterdam

 

Introductie

Als servicetechnicus meet- en regeltechniek begint je dag bij een van de opdrachtgevers waar je fris en fruitig aan de slag gaat en gedurende de dag diverse werkzaamheden aanpakt waaronder het installeren en programmeren van meet-en regeltechnische installaties. Onze opdrachtgever zoekt meerdere kandidaten voor deze functie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijde marktleider op gebied van innovatieve oplossingen voor het milieu. Zij beheert iedere dag installaties van gemeentes, bedrijven en helpt haar klanten duurzamer te ondernemen. Bij dit bedrijf heerst er een positieve werksfeer en is er ruimte voor gezelligheid met collega’s.

Functie

Je bent de specialist in meet- en regeltechniek en je werkt voor diverse opdrachtgevers in je eigen regio. Je installeert, programmeert en onderhoudt installaties. Je houdt revisiegegevens bij en bewaakt de kwaliteit. Je werkt je taken af aan de hand van checklists en onderhoudt contact met de vraag of alles naar wens is. Geen werkdag is hetzelfde, iedere dag maak je wat anders mee. Zo kan het voorkomen dat je tussendoor opgeroepen wordt door de fieldmanager om bij een andere klant problemen te verhelpen. Je houdt je bezig met zowel het revisiewerk als het storingsvrij maken van systemen en installaties, daarvoor moet je voldoende kennis hebben om snel te kunnen schakelen en inspringen indien nodig bij het oplossen en verhelpen van problemen bij een systeem.

Functie eisen

Als servicetechnicus meet en regeltechniek houd je je bezig met zowel reparatie, revisie en het storingsvrij maken van installaties en systemen. Je bezit voldoende kennis om snel te kunnen schakelen op een ander object of techniek indien je moet inspringen bij het oplossen van een klacht of het verhelpen van problemen bij een systeem.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je, bij goed functioneren, een vaste baan. Je krijgt een complete gereedschap set, leasewagen die je ook privé mag gebruiken en een mobiele telefoon. Je krijgt volop ontwikkelkansen en mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Vakantiedagen, ADV dagen en pensioenregelingen zijn bij deze opdrachtgever goed geregeld.



Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur