079-8888888 info@idealmatch.nl

Meubelmaker / Interieurbouwer Jachtbouw – Moerkapelle

 

Introductie

Per direct zijn wij op zoek naar een Meubelmaker in de Jacht interieurbouw. Wil jij werken voor een toonaangevende organisatie in de jachtbouw industrie? Twijfel dan niet langer! Bij deze organisatie zul jij werken aan de mooiste projecten, in zowel teamverband als zelfstandig. Als Meubelmaker Jachtbouw zul jij bezig houden met het vervaardigen van het gehele interieur. Dus gaat jouw hart sneller kloppen als je denkt aan het realiseren van exclusieve en duurzame interieurprojecten? Pak dan deze kans en solliciteer als meubelmaker in de jachtbouw

Organisatie

Wij zijn van oudsher specialist in het ambachtelijk vervaardigen van interieurs voor superjachten. Op vele wereldzeeën, luxe havens en mooie bestemmingen komen onze interieurs tot zijn recht. Altijd prachtig afgewerkt, de mooiste materialen en met grote mate van vakmanschap.

Functie

Je werkzaamheden uit:

  • Je zorg je ervoor dat alle materialen aanwezig zijn en bereid je het productieproces voor

  • Als Meubelmaker vervaardig jij meubels met behulp van machines en gereedschappen

  • Uiteindelijk zorg je voor een hoogwaardige afwerking van meubels door middel van technieken als houtsnijden en inleggen.

Functie-eisen

Wil je graag snel aan de slag als meubelmaker / jacht interieurbouwer? Check of je voldoet aan de volgende functie-eisen:

Een afgeronde opleiding als Meubelmaker Interieurbouw en/of jachtbouw;

Aantoonbare ervaring in het werken met houten meubels;


Aanbod

  • Een fulltime functie voor 40 uur
  • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 07.00 uur en 16.00 uur
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.

Over de Auteur