079-8888888 info@idealmatch.nl

 

Topkwaliteit door verbondenheid

Inleners willen snelheid en kwaliteit tegen een goede prijs. Kandidaten zijn gewend flexibel te zijn en veel te wisselen van baan. Zij zien overal mogelijkheden en willen gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. iDealMatch gelooft dat ervaring, persoonlijk contact en kwaliteit doorslaggevende factoren zullen blijven.

 

Partner met vakmanschap
iDealMatch levert kwaliteit door écht te begrijpen wat mensen beweegt en waar uw organisatie voor staat. Vanuit het eigen vakmanschap maken we de verbinding met uw specifieke vraag. Wij komen samen met u tot een ideale match, voor nu en voor de langere termijn.

 

In woorden

  • Betrouwbaar: afspraak is afspraak en u krijgt altijd een eerlijk advies, ook als dat betekent dat de ideale match wat langer op zich laat wachten.
  • Samenwerken: we kijken door uw bril naar uw vacature en zetten onze vakkennis in vanuit onze positie van business partner. Samen komen we tot de juiste oplossing.
  • Duurzame relaties: we investeren serieus in onze relaties met opdrachtgevers en kandidaten en bouwen samen aan de ontwikkeling van talent.
  • Plezier: we zijn gedreven en met plezier en humor leveren we een proactieve bijdrage aan betere prestaties van organisaties en medewerkers.
  • Effectief: we zoeken net zolang door tot de juiste kandidaat is gevonden en presenteren alleen kandidaten die echt aan het profiel voldoen. Zo komen we in één keer tot de ideale match.

 

In daden
Ik ben zelf een techneut, een vakman met een persoonlijke aanpak die weet hoe hij moet doorvragen. Mijn netwerk van technische professionals levert u altijd de juiste kandidaat op. Ik maak de ideale match door ook met de ambities van de kandidaat en de bedrijfscultuur rekening te houden. Omdat ik uit eigen ervaring weet wat organisaties en werknemers drijft ben ik voor u de ideale match in recruitment.

 

Bent u ook toe aan een ideale match? Neem contact op met Angelo Martina  via e-mail, 079-888.8.888, 06-14468255, whatsapp, Linkedin of andere Sociale media kanalen.

 

angelo.martina@idealmatch.nl

Tel: 079-888.8.888

 

Angelo Martina

 

 

 

 

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail