079-8888888 info@idealmatch.nl

Monteur Technische Dienst – Zwijndrecht

 

Introductie

Heb jij verstand van elektrotechniek en werktuigbouw? En zoek jij een technische baan met veel vrijheid en de mogelijkheden om de handen uit de mouwen te steken?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een International toonaangevende, wereldwijde leverancier van milieuvriendelijke vermeerderingssystemen en substraten voor de tuinbouwsector. Binnen Nederland werken ongeveer 125 waarvan 60/70 collega’s werkzaam zijn op onze locatie in Zwijndrecht.

De productielocatie Zwijndrecht is een vrij nieuwe en moderne productielocatie. We zijn continue bezig met het ontwikkelen en verbeteren van processen en werkmethodes. Er zijn meerdere productie- en verpakkingslijnen.

Gedurende ons hoogseizoen (jan-juli) werken we in tweeploegendienst In het laagseizoen in een verschoven dienst.


Functie

In onze fabriek ben je medeverantwoordelijk voor het onderhoud, de benodigde aanpassingen en reparaties aan de productie- en verpakkingsmachines en randapparatuur. Elke dag is anders. Je werkt bijvoorbeeld aan regulier gepland onderhoud, maar je planning kan zomaar aangepast worden door een optredende storing. Jij bent onze expert als het gaat om techniek. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Ook word je betrokken bij nieuwe ontwikkelingen, projecten ter verbetering en onderhoudsprogramma’s.

We gaan je helpen om succesvol te worden! Zo wordt er bijvoorbeeld een gedegen inwerkprogramma opgesteld. Je komt te werken in een klein team (4 collega’s en een leidinggevende) en er is een goed geoutilleerde TD-werkplaats.


Functie eisen

Het belangrijkste is dat je vooral aantoonbare kennis en ervaring hebt op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouw en dat je van aanpakken weet. Met jouw kennis en ervaring vul je ons team aan.


Aanbod

  • Een fulltime functie voor 40 uur
  • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.

Over de Auteur