079-8888888 info@idealmatch.nl

Monteur Werktuigbouwkundige Installaties – Woerden

 

Introductie

Als Monteur Werktuigbouwkundige Installaties, ook wel monteur systeembouw genoemd, ben je verantwoordelijk voor het bouwen van complete vacuüminstallaties.

Organisatie

Onze opdrachtgever is wereldleider industrieel vacuüm. Met zelfstandige vestigingen in ruim 40 landen houdt houden ze zich al meer dan 50 jaar bezig met vacuüm- en overdruktechniek. Wereldwijd hebben ze circa 3000 medewerkers in dienst. De Nederlandse vestiging houdt zich bezig met de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en onderhoud aan c.q. reparaties/revisies van deze producten. Ontwerp en constructie van vacuümsystemen vindt plaats voor vestigingen wereldwijd. Onze opdrachtgever heeft momenteel 85 medewerkers. Binnen de Hoofdvestiging is de afdeling Systeembouw verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en installeren van complete vacuüminstallaties. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren allrounder als jou!

Functie

Als monteur systeembouw ben je verantwoordelijk voor het bouwen van complete vacuüminstallaties. Je werkt hierbij samen in een projectteam, aangestuurd door een project manager. Vanaf de tekening bouw je de installatie samen en zorg je voor het mechanisch opbouwen, het elektrisch aansluiten en volledig in bedrijf stellen van het systeem. De taken zijn veelzijdig omdat onze vacuüminstallaties op basis van specifieke klantwensen worden ontworpen. De werkzaamheden omvatten onder andere het aanleggen van leidingwerk en het plaatsen van de installaties op locaties. Iedere installatie stelt daarom weer andere eisen aan je kennis, ervaring en creativiteit. De werkzaamheden zullen zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant plaatsvinden. Natuurlijk start je met een gedegen inwerktraject waarin je wegwijs wordt gemaakt in de organisatie en haar producten.


Functie-eisen

  • Je bent een bekwame en gedreven vakman en beschikt over een opleiding MBO Mechatronica, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig (niveau 4).
  • Je hebt interesse voor elektrotechniek; kennis van installatiewerk is een pré.
  • Je bent een teamspeler maar ook gewend zelfstandig te werken.
  • Je bent flexibel ten aanzien van werktijden en klant- en oplossingsgericht. Uiteraard ben je in staat met zowel klanten als collega’s op een correcte manier te communiceren.
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat.

Aanbod

  • Een verantwoordelijke en afwisselende functie in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s,
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een uitstekende pensioenregeling.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur