079-8888888 info@idealmatch.nl

Paneelbouwer – Maasdijk

 

Introductie

Om 7 uur start jouw werkdag. Vol frisse zin ga jij naar het werk toe en ben je benieuwd wat deze week je weer gaat brengen. Via jouw leidinggevende krijg je de taken toebedeeld en krijg je een CAD (2d) tekening van een nieuw project waar je mee aan de slag gaat vandaag. Omdat alles maatwerk is, begin je met het lezen van de tekening en pak je aan de hand van die tekening de juiste materialen erbij vanuit het magazijn. Wij kunnen zo’n Paneelbouwer goed gebruiken.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote, innovatieve en vooruitstrevende toeleverancier die wereldwijd actief is in de glastuinbouw. Ze streven naar optimale kwaliteit, maximale service en tevreden klanten. Dat kan natuurlijk niet zonder een gedegen organisatie met enthousiaste medewerkers die op basis van hun kennis en ervaring klaar staan voor de klant en kunnen adviseren. Onze opdrachtgever is een werkgever die haar medewerkers ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Op die manier kunnen ze door blijven groeien naar een professioneel internationaal bedrijf.


Functie

Als paneelbouwer bouw jij volgens aangeleverde werktekeningen de besturingspanelen, pompkasten en verdelers. Deze high-tech onderdelen ontwerpen wij per project specifiek op maat. Dit maakt jouw werk als paneelbouwer afwisselend en uitdagend.

Jij komt te werken op de afdeling paneelbouw waar het team uit een betrokken club van 7 sympathieke, hardwerkende mannen van verschillende leeftijden bestaat. Binnen dit team werk je zowel zelfstandig als samen met jouw collega’s aan één project. De panelen die jij bouwt, vormen letterlijk de schakel tussen de procescomputer en de bediening. De (schakel)panelen worden in eigen huis op maat ontworpen en gebouwd. Je bewerkt de panelen mechanisch en zorgt voor de complete schakel technische opbouw.


Functie-eisen

MBO 3 niveau richting elektrotechniek/paneelbouw;

Je hebt affiniteit met de glastuinbouw en voelt je thuis in een gedreven werksfeer;

Je wilt je graag op technisch vlak ontwikkelen;

Je gaat kundig en precies te werk;

Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

Enige materiaalkennis en je hebt ervaring met het lezen van een CAD tekening.Aanbod

  • Een fulltime functie voor 40 uur
  • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duur
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.


Over de Auteur