079-8888888 info@idealmatch.nl

Panelenbouw Smart Buildings (BBL of BOL) – Sliedrecht

 

Introductie

We hebben een uitdagende job omdat we met een nieuw internet product een speler van omvang zijn als het gaat om klimaatbesturing- en integratie projecten in Nederland. Op dit moment hebben wij daar het beste product van de markt.

Wegens groei en uitbreiding van de activiteiten zoeken we een Panelenbouw Smart Buildings (BBL of BOL) (m/v).


Organisatie

Bij gebouwen gaat het om beheersing. Eén manier om alle installaties te benaderen, besturen en beheren. Ongeacht welk merk. Ongeacht waar u bent. Ongeacht welk moment van de dag.

Wij ontwikkelt software en hardware voor het besturen en bewaken van gebouw gebonden installaties. Daarnaast realiseren we projecten en verlenen we service in gebouwautomatisering voor klimaat, verlichting, zonwering, doucheautomatisering met legionellapreventie, energiemonitoring, – management en analyse. Dat doen we met één hardware lijn, één besturingsplatform en één visualisatiepakket. Bovendien werken we continu aan nieuwe software, hardware en smart building concepten op basis van ontwikkelingen en trends in de markt.Functie

Als Panelenbouwer kom je terecht bij 3 collega’s in een schone, modern ingerichte werkplaats met de beste gereedschappen op de juiste plaats! De uitdaging voor de organisatie en haar ca. 60 medewerkers ligt voornamelijk in het leveren van hoogwaardig technische projecten in de utiliteit voor integrale besturingen van klimaat, verlichting, zonwering, doucheautomatisering met legionellapreventie,- energiemonitoring, management en analyse. En verlenen we service op deze projecten.

Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan krijg je een interne opleiding Autocad Electrical waarbij je de aangebrachte wijzigingen in jouw paneel ook zelf mag wijzigen in de elektrotechnische schema’s. Soms zal je samen met een collega projecten bezoeken waar je ter plaatse modificaties en uitbreidingen aan bestaande panelen uitvoert en daarna de complete installatie elektrotechnisch test.
Functie-eisen

MBO3 (BBL of BOL): Producten & Systemen, Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar in opleiding of afgerond.

Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden.

Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Affiniteit met computers is een pré.Aanbod

  We zijn een organisatie met korte communicatielijnen in een open en eerlijke bedrijfscultuur. De volgende arbeidsvoorwaarden horen bij de functie:
  Een marktconform salaris (afhankelijk van je leeftijd)
  8% vakantiegeld
  25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het bijkopen van 13 extra dagen.
  Pensioenpremie wordt 100% vergoed door werkgever.
  Reiskostenvergoeding
  Veel aandacht voor ontwikkeling, scholing en opleiding (o.a. in eigen Academie).
  Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.


Over de Auteur