079-8888888 info@idealmatch.nl

Planner / Werkvoorbereider – Vlaardingen

 

Introductie

Ben jij de Planner / Werkvoorbereider die analytisch en assertief is? Je werkt zelfstandig en denkt als teamplayer. Maar je bent ook proactief en stressbestendig! En tegelijkertijd flexibel en toch nauwkeurig! En tenslotte heb je ook nog een vleugje humor.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Ze investeren consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen.

Met een hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook drie productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong. Voor de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij een vacature voor de functie van Planner / Werkvoorbereider.

Functie

Je bent als Planner / Werkvoorbereider in samenspraak met 2 collega’s verantwoordelijk voor het verwerken van klant specifiek maatwerk tot productieorders. Je vervult een zelfstandige rol in het uitbrengen van planningen, offertes voor aanbestedingen en het voorbereiden van de uitvoering daarvan binnen de productie.

Tot jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden behoren het bewaken en afgeven van planningen. Je werkt de basisplanning uit, volgt mutaties op, verantwoordt mutaties en stuurt bij op afwijkingen in de basisplanning. Je treedt daarbij sturend op en bent de sparringpartner van de productieleiding. Het bepalen van de bewerkingsvolgorde en bewerkingstijden behoren tot jouw takenpakket. Ook bereidt je materiaalinkopen voor en verwerk en wijzig je de productieplanning

Functie-eisen

Je hebt aantoonbare ervaring gedurende enkele jaren in een soortgelijke functie binnen de Metaalsector. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (richting Werktuigbouw) en/of een ruime ervaring met verspanende bewerkingen zoals frezen, draaien en slijpen. Daarnaast heb je werkrelevante ervaring met het werken met een ERP-systeem. Ervaring met het ERP-systeem Infor LN is een pré. Je bent stressbestendig, analytisch, pragmatisch, communicatief sterk en beschikt over een no-nonsense mentaliteit. Tot slot is een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift vereist.

Aanbod

  • Een fulltime functie voor 40 uur
  • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 08.30 uur en 17.00 uur
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.

Over de Auteur