079-8888888 info@idealmatch.nl

Projectleider Installatietechniek – Woerden

 

Introductie

Als projectleider werk je in een bedrijf waar de lijnen kort zijn en stuur jij de processen van de projecten aan.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een all-round installatiebedrijf bestaande uit een team professionals die service en kwaliteit leveren. Zij werken zowel in de particuliere markt als in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit.

Functie

Je ontwerpt installaties en zoekt creatieve oplossingen voor complexe technische vraagstukken. Je realiseert duurzame installaties en je bent onderdeel van een team dat technisch uitdagende projecten realiseert. Je geeft leiding aan een team en organiseert de dagelijkse planning. Je bewaakt de kwaliteit en regelt het inkopen van de diensten en materialen. Je verricht calculatiewerk en je hebt continu contact met de opdrachtgevers om zaken af te stemmen en informatie te geven.

Functie eisen

Je hebt een HBO werk en denkniveau en kennis van de WTB techniek. Je hebt min. 3 jaar werkervaring als projectleider, bent een echte teamspeler en gaat jouw verantwoordelijkheid niet uit de weg. Je kunt snel schakelen en je werkt graag in een dynamische omgeving. Je bent communicatief sterk, creatief, secuur en energiek. Je hebt een passie voor duurzaamheid en installatietechniek en je bent woonachtig in de regio Gouda – Utrecht.

Aanbod

Je krijgt van onze opdrachtgever de vrijheid om naar eigen inzicht jouw projecten te leiden. Je spart met je collega’s en komt te werken in een hecht team van collega’s. Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Tevens krijg je een auto van de zaak, smartphone en veel vrijheid met de daarbij horende verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. scholing en cursussen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur