079-8888888 info@idealmatch.nl

Servicemonteur branders PO-PI – Amsterdam

 

Introductie

Als servicetechnicus begint je dag bij een van de opdrachtgevers waar je fris en fruitig aan de slag gaat en gedurende de dag diverse werkzaamheden aanpakt waaronder het werken aan werktuigbouwkundige- als elektrotechnische installaties.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijde marktleider op gebied van innovatieve oplossingen voor het milieu. Zij beheert iedere dag installaties van gemeentes, bedrijven en helpt haar klanten duurzamer te ondernemen. Bij dit bedrijf heerst er een positieve werksfeer en is er ruimte voor gezelligheid met collega’s.

Functie

Als servicetechnicus start je volledig zelfstandig je dag en voer je de verzorging van het hele traject uit voor de ketelinstallaties. Je ontvangt de weekplanning van de helpdesk afdeling en samen met een collega gaan jullie zelfstandig op pad wanneer jullie door storingsdiensten worden opgeroepen. Je bent flexibel en accuraat en samen met je collega weet je storingen te verhelpen en zorg je voor tevreden klanten.

Functie eisen

Als servicetechnicus brander wordt er van je verwacht dat je een afgeronde opleiding op MBO (werktuigbouwkunde) hebt. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Je bent tevens communicatief vaardig en functioneert zowel in teamverband goed als zelfstandig. Je bent flexibel want je gaat werken door heel Nederland en bij diverse klanten. Tevens werk je volgens het VCA en ISO handboek.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je, bij goed functioneren, een vaste baan. Je krijgt een complete gereedschap set, leasewagen die je ook privé mag gebruiken en een mobiele telefoon. Je krijgt volop ontwikkelkansen en mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Vakantiedagen, ADV dagen en pensioenregelingen zijn bij deze opdrachtgever goed geregeld.
Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur