079-8888888 info@idealmatch.nl

Servicemonteur installatietechniek – Woerden

Introductie

Als servicemonteur installatietechniek ga je werken in een bedrijf waar de lijnen kort zijn en ben je onderdeel van een team dat technisch uitdagende projecten levert. Je bent een zelfstandige servicemonteur die zijn of haar vak met trots uitoefent.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een all-round installatiebedrijf bestaande uit een team professionals die service en kwaliteit leveren. Zij werken zowel in de particuliere markt als in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit.

Functie

Je installeert riolerings-, water-, HWA en CV installaties. Je gaat zelfstandig mechanische ventilatiesystemen installeren en je verricht reparaties aan de diverse installaties. Tevens ga je werken aan dak- en zinkwerk en laswerkzaamheden. Verder zijn jouw werkzaamheden: het in gebruik nemen van de installaties en ga je werken in de utiliteit t.b.v. woonhuizen.

Functie eisen

De perfecte kandidaat voor deze functie heeft een afgeronde MBO – WTB of installatietechniek niveau 3 opleiding. Je hebt min. 4 jaar werkervaring als servicemonteur in het uitvoeren van onderhoudswerk en service aan werktuigbouwkundige installaties. Je administreert je eigen werkzaamheden en kan goed communiceren met collega’s. Je bent in bezit van je rijbewijs en een VOL VCA diploma. Tevens ben je woonachtig in de regio tussen Utrecht en Gouda.

Aanbod

Je werkt in een hecht team van collega’s en de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld! Onze opdrachtgever biedt je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een studiekostenvergoeding. Tevens krijg je een bedrijfswagen, mobiele telefoon, bedrijfskleding, PBM’s en gereedschappen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur