079-8888888 info@idealmatch.nl

Servicemonteur W – Leiden

 

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Servicemonteur W die de kans krijgt om zich te verdiepen in zijn eigen vakgebied en wil werken in een vooruitstrevend en innovatief installatiebureau.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft zo’n 20 enthousiaste collega’s en is groeiend op het gebied van technisch beheer. Zij biedt een totaaloplossing aan haar klanten en besteed ruim aandacht aan het ontwikkelen van haar medewerkers.

Functie

Je gaat zelfstandig aan de slag aan het onderhouden en repareren van werktuigbouwkundige installaties en toestellen zoals o.a. CV installaties, kachels, gasboilers, koelmachines en luchtbehandelingsinstallaties. Je werkt zelfstandig op locatie en gaat af en toe ook samen met collega’s op pad. Je verhelpt storingen aan en onderhoudt de (koeltechnische) installaties.

Functie eisen

Je hebt een MBO diploma richting servicemonteur of dit niveau verkregen door werkervaring. Je hebt jouw F-gassen diploma, NEN 3140 certificaat, Certificaat PO en tevens minimaal 4 jaar werkervaring in de installatietechniek.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur