079-8888888 info@idealmatch.nl

Servicetechnicus koeltechniek – Amsterdam

 

Introductie

Als servicetechnicus koeltechniek begint je dag bij een van de opdrachtgevers waar je fris en fruitig zowel zelfstandig als met een collega aan de slag gaat en gedurende de dag werkt aan het onderhouden en repareren van koelmachines zoals grote koelcellen en airco’s in je eigen gebied voor diverse opdrachtgevers. Onze opdrachtgever zoekt meerdere kandidaten voor deze functie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijde marktleider op gebied van innovatieve oplossingen voor het milieu. Zij beheert iedere dag installaties van gemeentes, bedrijven en helpt haar klanten duurzamer te ondernemen. Bij dit bedrijf heerst er een positieve werksfeer en is er ruimte voor gezelligheid met collega’s.

Functie

Als servicetechnicus start je volledig zelfstandig je dag en voer je de verzorging van het hele traject uit voor de koelinstallaties. Je ontvangt de weekplanning van de helpdesk afdeling en samen met een collega gaan jullie zelfstandig op pad wanneer jullie door storingsdiensten worden opgeroepen. Je installeert koelinstallaties en verhelpt storingen. Je bent flexibel en accuraat en samen met je collega weet je storingen te verhelpen en zorg je voor tevreden klanten.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding MBO – koeltechniek met diploma F-gassen en enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie. Je kunt zelfstandig werkzaamheden in beheer, service en onderhouden van koelinstallaties uitvoeren. Tevens beheers je over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je, bij goed functioneren, een vaste baan. Je krijgt een complete gereedschap set, leasewagen die je ook privé mag gebruiken en een mobiele telefoon. Je krijgt volop ontwikkelkansen en mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Vakantiedagen, ADV dagen en pensioenregelingen zijn bij deze opdrachtgever goed geregeld.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Over de Auteur