079-8888888 info@idealmatch.nl

Technical Engineer / Service Medewerker Technische Dienst – Breda

 

Introductie

Als je deze uitdaging aangaat, krijg je van ons een twee jaar durende training waarbij je al onze producten van A tot Z gaat leren kennen. Binnen twee jaar stroom je door naar de functie: Field Service Engineer en ga je dus op pad naar onze klanten in NE/EN/BE en Scandinavië om Service te bieden op technisch vlak.

Organisatie

Onze opdrachtgever is is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Ze opereert wereldwijd in samenwerking met ongeveer 80 distributeurs en heeft vestigingen in de V.S. en in de meeste Europese landen. De hoofdvestiging bevindt zich in Breda, waar 120 medewerkers werkzaam zijn. De belangrijkste activiteiten van de hoofdvestiging zijn ontwikkeling, productie en internationale verkoop en aftersales. De afdeling After Sales onderhoudt contacten met ons internationale klantenbestand en zorgt ervoor dat klanten geholpen worden bij het optimaal gebruik van de apparatuur. Zij adviseren, lossen technische- en gebruiksproblemen op en zijn een vraagbaak voor gebruikers.

Functie

Als Technical Engineer werk je voor onze Service afdeling. Je werk je in een team van ca. 14 mensen. Dit team bestaat uit: ca. 11 International Field Service Engineers die onze klanten bezoeken, uit 2 Technical Engineers en uit de Service Coördinator. Samen ben je verantwoordelijk voor het bieden van service aan onze klanten en interne medewerkers op het gebied van onderhoud en reparaties van onze apparatuur wereldwijd. Je werkt veel samen met de Field Service Engineers die ook regelmatig op de vestiging aanwezig zijn.

Verder heb je intern veel contact met de afdelingen: Helpdesk, Magazijn , Sales Support en Quality. Als je deze uitdaging aangaat, krijg je van ons een twee jaar durende training waarbij je al onze producten van A tot Z gaat leren kennen. Binnen twee jaar stroom je door naar de functie: Field Service Engineer en ga je dus op pad naar onze klanten in NE/EN/BE en Scandinavië om Service te bieden op technisch vlak.

Functie-eisen

  • Een afgeronde technische MBO(4) opleiding Elektronica/Mechatronica/Technical Engineering/ Werktuigbouwkunde.
  • Technische werkervaring in de vorm van bijbanen/stage is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk voor ons.
  • Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Persoonlijkheid: klantgericht, servicegericht, communicatief, probleemoplossend, analytisch.
  • Bereid om op korte termijn (ca. 2 jaar) door te groeien naar de functie International Field Service Engineer.

Aanbod

  • De mogelijkheid jezelf op korte termijn (verder) te ontwikkelen bij een internationaal opererend hard groeiend bedrijf.

  • Werken in een gezellig, informeel en gemotiveerd team.
  • Prima arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden & volop doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.

Over de Auteur