079-8888888 info@idealmatch.nl

Technisch Inkoper – Krimpen aan de Lek

 

Introductie

Wil jij deel uit van van dit mooie familie bedrijf, waarin je veel vrijheid krijgt om onderhandelen over prijzen, levertijden, garantie, aansprakelijkheid en nog veel meer!

Organisatie

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert geavanceerde spreaders en andere hijs- en hefwerktuigen voor de overslag van onder andere zeecontainers. ze zijn een 100% familiebedrijf waarvan de fundamenten zijn gevormd in 1830. Sinds 1967 ontwikkelt en produceert ze container spreaders en ander container handling equipment. De ‘ship-to-shore’ spreaders onderscheiden zich in kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en effectiviteit. Inmiddels werken in Krimpen aan de Lek (nabij Rotterdam) 120 mensen, is er een productielocatie in Maleisië en een eigen verkoopkantoor in Singapore.


Functie

Als technisch inkoper sluit je zelf contracten af met (nieuwe) leveranciers, waarbij je onderhandelt over prijzen, levertijden, garantie en aansprakelijkheid. Hierbij kun je denken aan staalproducenten en staalbewerkingsbedrijven, maar ook leveranciers van hydraulische en elektrische componenten. Aan de hand van de technische specificaties bestel je producten, beantwoord je leveranciersvragen en ga je, indien nodig, op zoek naar geschikte alternatieven. Dit alles in nauwe samenwerking met je collega’s van andere afdelingen. Inkoopervaring binnen de technische sector is daarom belangrijk, eventueel aangevuld met een technische vooropleiding.

Je komt te werken in een dynamische omgeving waar ad-hoc schakelen belangrijk is en waar jouw mening telt. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het op het juiste moment laten leveren van de goederen. De complexiteit van de producten en de vele nieuwe ontwikkelingen zorgen voor een constante uitdaging. In het kader van continue kennisdeling werk je nauw samen met onze collega’s in Maleisië en Singapore.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding (richting techniek, inkoop of logistiek).
  • Uiteraard ben je commercieel ingesteld, beheers je de Engelse taal (Duits is een pré) in woord en geschrift en beschik je over goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
  • Je werkt gestructureerd, bent zelfstandig, leergierig en gedisciplineerd.
  • Je hebt een proactieve instelling en bent resultaatgericht.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als inkoper, bij voorkeur bij een technisch (productie)bedrijf

Aanbod

  • Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een informele sfeer.
  • Je bekleedt een functie met zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantie- en 13 ATV dagen, een bonus- en een winstregeling.
  • Een organisatie die belang hecht aan jouw welzijn en betrokkenheid toont.
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen (NEVI 1/2) en cursussen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.

Over de Auteur