079-8888888 info@idealmatch.nl

Tekenaar / Werkvoorbereider – Gemeente Epe

 

Introductie

Bij ons is het leveren van kwaliteit en het verlenen van een goede service vanzelfsprekend. Wij denken graag mee met de klant vanaf het moment van opname tot aan de oplevering van de (duurzame) installatie. Dit doen wij met veel enthousiasme en passie. Zoek jij dat ook? Reageer dan want gemotiveerde mensen kunnen wij snel inzetten. Schoolverlaters mogen ook reageren!


Organisatie

Bij ons is het leveren van kwaliteit en het verlenen van een goede service vanzelfsprekend. Wij denken graag mee met de klant vanaf het moment van opname tot aan de oplevering van de (duurzame) installatie. Dit doen wij met veel enthousiasme en passie vanuit onze vestiging. Wij hebben de expertise in huis van alle (duurzame) installatietechnieken. Wegens verdere groei van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een Tekenaar/Werkvoorbereider.


Functie

Als tekenaar / werkvoorbereider ben je door de gesprekken met de klant vanaf de start betrokken bij het ontwerp en het verder uitwerken van de E-installaties. Dit betreft zowel (luxe) woningbouw- als utiliteitsprojecten. Voor deze installaties voer je de benodigde berekeningen uit en werk je de installaties verder uit in AutoCad. Vervolgens calculeer je deze installaties in ons softwarepakket. Na het verkrijgen van de opdracht voer je de werkvoorbereiding uit voor de uitvoering van deze projecten en verricht je het revisiewerk van de tekeningen. Je bent een vakman of -vrouw die een zelfstandige en afwisselende werkkring zoekt en je bent bereid je kennis verder te vergroten. Schoolverlaters behoren voor deze functie ook tot onze doelgroep.


Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 / MIT-E of je bent bereid om deze opleiding te volgen

• Je hebt affiniteit met technische (duurzame) producten

• Je bent leergierig, nieuwsgierig, zelfstandig, proactief en doelgericht

• Je kunt werken met Microsoft Office, ERP systemen en AutoCad

• Kennis van W-installaties is een pré


Aanbod

  • Een fulltime functie voor 40 uur
  • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duur
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.


Over de Auteur