079-8888888 info@idealmatch.nl

Werkvoorbereider/tekenaar 3D – Zoetermeer

 

Introductie

De werkvoorbereider is de spil tussen de afdeling verkoop en de werkplaats. Met ervaring in de houtbranche en kennis over houtconstructies adviseer je de verkoop over de mogelijkheden. Je werkt concept tekeningen bouwkundig uit in ons tekenprogramma 3D (Vertex Cad) en je maakt in overleg met de voorman in de werkplaats een planning voor de werkzaamheden.

Organisatie

Wij zijn een snelgroeiende houthandel voor professionals in de randstad. We leveren hout met een buitentoepassing, bevestigingsmaterialen en aanverwante artikelen aan hoveniers, aannemingsbedrijven en particulieren. Als ervaren houtleverancier hebben we verstand van zaken en denken we graag mee over oplossingen. Naast losse materialen, leveren we ook houtwerk op maat zoals maatwerk schuttingen en deuren en complete bergingen en overkappingen. Ons team heeft versterking nodig en daarom zoeken we een werkvoorbereider/tekenaar.


Functie

Je bent verantwoordelijk voor de verbinding tussen de afdeling verkoop en de werkplaats Het uitwerken van bouwkundige 3D tekeningen (in Vertex Cad) die gereed zijn om door onze CNC-zaag te worden gelezen (Essetre Techno Fast)


Functie-eisen

Ervaring in de houtbranche en met het tekenen en uitwerken in 3D van complexe houtconstructies Technisch inzicht, met name op het gebied van HSB. Ervaring met CNC machines is een pré MBO+/HBO werk- en denkniveau. Iemand die precies en betrouwbaar is. Iemand die graag in teamverband werkt.


Aanbod

  • Ruimte voor ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.
  • Een marktconform salaris volgens CAO Houthandel.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Houthandel.
  • Een baan in een maatschappelijk bewuste onderneming.
  • Je maakt onderdeel uit van een jong team van 20-25 man.
  • Een fulltime functie voor 40 uur
  • Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.


Over de Auteur