079-8888888 info@idealmatch.nl

Werkvoorbereider WTB – Amsterdam

 

Introductie

Ben je Stressbestendig, communicatief vaardig en kennis van klimaattechniek?


Organisatie

Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde willen wij jou inzetten op een van de meest vooraanstaande projecten in Amsterdam. Jij bent de rechterhand van de projectmanager en het aanspreekpunt voor de klant en derden waarmee wordt samengewerkt. Als geen ander weet jij je hoofd koel te houden binnen een dynamische omgeving en heb je (materiaal)kennis van klimaattechniek.


Functie

Het maken van planningen, deze bewaken en het opstellen van werkinstructies behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast maak jij offertes, calculeer je meer- of minderwerk, bestel je materiaal in overleg met de afdeling Inkoop en ben jij ondersteunend aan de uitvoering op locatie. Ook weet jij met Autocad om te gaan.

Functie eisen

  • Mbo+ werk- en denkniveau;
  • Opleidingen en/of cursussen richting werktuigbouwkunde (niveau 4);
  • Ervaring en kennis van klimaattechniek;
  • In bezit van VCA – Basis of VOL.

Aanbod

  • Een fulltime functie voor 40 uur, starten via iDealMatch waarna over kan gaan met een jaarcontract naar een vastcontract.
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duur
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 06-14724323

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.

Over de Auteur